Over NatuurInclusief

Werkgebied

NatuurInclusief werkt landelijk op projectbasis zowel in opdracht van derden als in eigen beheer. Onze expertise reikt van ecologisch onderzoek, advies en natuurwetgeving. In het kader van (bij)scholing biedt NatuurInclusief jaarlijks cursussen aan hoe om te gaan met beschermde diersoorten, zowel aan studenten als professionals [link naar cursussen].

 

NatuurInclusief is constant op zoek naar nieuwe en innovatieve diensten en productenΒ  Door onze ervaring en state-of-the-art kennis op het gebied van ecologie, communicatie en natuur wet- en regelgeving, in combinatie met een klantgerichte en oplossingsgerichte houding, staat NatuurInclusief garant voor een hoogwaardige dienstverlening.

 

NatuurInclusief houdt zich al jaren bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van faunavoorzieningen. Per 1 april 2018 zijn deze activiteiten ondergebracht onder FAUNUS Nature Creations.

Bij FAUNUS Nature Creations kunt u terecht voor simpele nestkasten, maar ook voor grotere en bijzondere elementen zoals zwaluwtillen, faunatorens, insectenhotel, otterverblijven, faunapassages etc. Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren naar uw wens.

Website FAUNUS Nature Creations