Berichten

Incompany cursus Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid

Aan een woning worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd maar in de dakgoot verblijven gierzwaluwen. Een oude schuur wordt gesloopt maar huismussen gebruiken juist nét die plek? Welke maatregelen moet je treffen of welke juist niet? Dit zijn vraagstukken waar handhavers van de Wet natuurbescherming mee te maken hebben. Zo ook Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid.

Cursus Huismus, Gierzwaluw & Ruimtelijke Ontwikkeling 

Afgelopen week hebben NatuurInclusief en Sovon hun krachten gebundeld voor de incompany cursus Huismus, Gierzwaluw & Ruimtelijke ontwikkeling in Dordrecht. Een leuke groep handhavers met verassende vragen en interessante casussen. Goed om te horen dat iedereen geïnspireerd naar huis is gegaan.

Incompany cursus

Onze incompany cursussen zijn ideaal voor interne bijscholing van diverse topics. Denk aan cursussen over natuurwetgeving (zoals Wet natuurbescherming en Omgevingswet), Ruimtelijke ontwikkeling & Vleermuizen, Biodiversiteit & Bomen en Huismussen, Gierzwaluwen & Ruimtelijke ontwikkeling. Kijk hier voor ons actuele aanbod. Met deze manier van cursus gegeven wordt er volop ruimte gegeven aan specifieke leerdoelen, casussen en allerlei vragen uit het veld.

Heeft u behoefte aan een incompany cursus op gebied van ecologie maar staat die niet tussen het rijtje? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.